Om HAIRDESIGN BY AMANDA

Hairdesign by Amanda är en hårsalong som ligger i centrum av Hallstahammar, en ort ca två mil från Västerås.
Själva aktiebolaget grundades i december 2015, men salongen öppnades den första mars 2016.
Det är Amanda Bergström som äger salongen och hennes resa till utbildad frisör startade i augusti 2009 på Svenska frisörskolan i Stockholm. Efter skoltiden arbetade hon som lärlig på en salong. När hon i september 2012 tog sitt gesällbrev valde hon att, på samma salong, hyra stol och startade där sitt första företag. Efter att hon med framgång drivit sitt företag i tre år kände hon att det var dags att göra någonting nytt. Nu var tiden inne för att starta sin alldeles egna salong, i sin bostadsort.
Målsättningen med företaget är, och har alltid varit, att bli igenkänd som yrkeskunnig, uppdaterad och noggrann. För att komma dit gäller det att leva som man lär, utbildning är A och O.


 

Vi har tidigare arbetat med märken som Matrix, Maria Nila och Hårologi men har med tiden blivit trogen Schwarzkopf Professional där visningar och kurser är välorganiserade och fulla av inspiration. De uppdaterar och utvecklar ständigt sina produkter och utbildar sina medarbetare. Vi känner oss säkra med deras produkter och kan alltid lita på att resultaten blir de bästa. Vi har nu även tagit in ett Italienskt märke; "Milk_shake" som endast säljs på utvalda ställen och ALDRIG på internet, vilket vi tycker är bra för på så vis kan vi försäkra Dig som kund att Du alltid får det Du har betalat för och har det senaste och fräschaste med Dig hem i kassen. 

Idag har Hairdesign by Amanda tre frisörer. Två av oss är utbildade med gesällbrev ( Amanda och Felizia) och en av oss (Josephine) är trainee, men har jobbat ihop sina timmar och väntar på att få avlägga gesällprovet.
På salongen har vi även två frisörelever; Bea och Isabell, från Praktiska gymnasiet. Bea går sista året på gymnasiet och tar emot kunder på salongen fyra dagar i veckan. 

 

HÖRT FRÅN KUNDER

Oerhört duktig frisör som är mån om att göra ett bra resultat för mig som kund. Så nöjd! Att hon även är social och lättsam att prata med är ett stort plus, kommer definitivt tillbaka!

 

Bästa jag gått till. Kommer inte byta!

Trevlig och utmärkt på att förstå ens önskemål. Bästa Amanda!