YRKESKUNNIGA OCH UPPDATERADE FRISÖRER

Vi är en kontantfri salong, men vi erbjuder flera olika betalsätt;

Kort, Swish och faktura
För betalning via faktura, vänligen kontakta oss först

Avbokningspolicy
Avbokning av tid ska ske senast 48h innan avtalad tid för besöket annars faktureras kunden hela summan av vad behandlingen kostar. Vid plötslig sjukdom eller plötsligt förhinder kan i stället ny tid bokas, då makuleras fakturan när kunden kommit på den nya avtalade tiden som ska bokas inom två veckor efter den sent avbokade tiden.

för alla

Oavsett om Du vill ha en rejäl förändring med en speciell frisyr och/eller uppseendeväckande färg, eller om Du föredrar det mer subtila och klassiska - står vi till Din tjänst. Vi är uppdaterade, noggranna, lyhörda och säkra på det vi gör.
Det viktigaste för oss är att en nöjd och glad kund lämnar salongen. Alltid.
Alla som arbetar på vår salong innehar gesällbrev och elever går godkänd utbildning som leder till gesällbrev. 

UPPDATERAD

Vi ser till att gå på visningar och kurser regelbundet. Det är viktigt att du som kund får den kunskap och kvalité du betalar för. Självklart har alla frisörer gäsellbrev (och elever går godkänd utbildning)- vilket är en viktig grund - men man kan aldrig få för mycket kunskap.

 

VI ÄR FLEXIBLA! 
Du som har svårt att komma från jobbet på dagtid har möjlighet att boka en tid senare en eftermiddag/kväll eller helg.
Dock ligger dessa tider utanför ordinarie arbetstider för frisör och räknas som "obekväm arbetstid", därför kommer ett OB tillägg för dessa tider enligt följande;
Vardagar efter kl 18: 100kr/h eller 50kr per påbörjad halvtimme
Lördagar efter kl 12: 120kr/h eller 60kr per påbörjad halvtimme 
Lördagar efter kl 13 samt röda dagar: 150kr/h eller 75kr per påbörjad halvtimme

Ring till salongen för att boka "OB-tider". Tänk på att du som bokar en tretimmarsbehandling kl 16 debiteras 100kr extra för den timmen som arbetas efter kl 18.

OBSERVERA!
Att boka en tid är ett bindande avtal mellan Dig som kund och oss som företag. Du förbinder dig att dyka upp på den avtalade tiden och vi förbinder oss till att ta hand om Dig när Du kommer. 
Om Du glömmer att avboka Din tid kommer Du att faktureras hela beloppet av den bokade behandlingen. Varför? Jo, för att vi håller vårt löfte om att ta hand om Dig - även om Du inte dyker upp. Vi måste fortfarande ha lön för den tid vi hade avsatt för att ta hand om Dig då vi inte hinner få in någon annan kund.
För att avboka tid - RING salongen, skriv inte på Facebook eller på mail då vi inte har möjlighet att kontrollera inkorgarna hela tiden och därför kan missa din avbokning.