VI SOM ARBETAR PÅ HAIRDESIGN BY AMANDA:

"Mitt namn är Bea och jag är trainee på Hairdesign by Amanda. Jag går mitt första år på Praktiska Gymansiet med inriktning frisör. Än har jag inte börjat ta emot kunder på salongen men så snart vi har fått kunskaper och klartecken från skolan kommer jag börja med det. Jag har precis tävlat i DM i frisör och kom på förstaplats."

"Mitt namn är Josephine och jag är trainee på Hairdesign by Amanda. Jag har tidigare haft praktik på en annan salong här på orten men kände för att det var dags för nya utmaningar och sökte mig hit. Snart ska jag göra mitt gesällprov"

"Mitt namn är Felizia och jag är anställd hos Hairdesign by Amanda. Jag har studerat till frisör på Praktiska Gymnasiet i Västerås därifrån jag tog studenten sommaren 2018. Under skoltiden har jag både haft min praktik samt arbetat extra på Hairdesign by Amanda. 
Jag har tagit mitt gesällbrev och kan titulera mig som behörig frisör.
Jag tycker det är kul att utmana mig själv och har vunnit både skolDM och kommit på fjärde plats på frisörSM"

"Mitt namn är Amanda och det är jag som äger Hairdesign by Amanda. Jag har utbildat mig till frisör på Svenska Frisörskolan i Stockholm och har haft gesällbrev sedan 2012. Tidigare arbetade jag på en salong i Västerås där jag började som anställd men gick över till att hyra stol. Jag startade min första firma år 2012 och då som enskild firma, mitt aktiebolag Hairdesign by Amanda startade jag våren 2016."