Om HAIRDESIGN BY AMANDA

Hairdesign by Amanda är en hårsalong som ligger i centrum av Hallstahammar, en ort ca två mil från Västerås.
Själva aktiebolaget grundades i december 2015, men salongen öppnades den första mars 2016.
Det är jag, Amanda Bergström, som äger salongen och min resa till utbildad frisör startade i augusti 2009 på Svenska frisörskolan i Stockholm. Efter skoltiden arbetade jag som lärlig på en salong. När jag i september 2012 tog mitt gesäll valde jag att, på samma salong, hyra stol och startade därmed mitt första företag. Efter att jag med framgång drivit mitt företag i tre år kände jag att det var dags att göra någonting nytt. Nu var tiden inne för att starta min alldeles egna salong, i min bostadsort.
Min målsättning med företaget är, och har alltid varit, att bli igenkänd som yrkeskunnig, uppdaterad och noggrann. För att komma dit gäller det att leva som man lär, utbildning är A och O.


 

Jag har tidigare arbetat med märken som Matrix, Maria Nila och Hårologi men har med tiden blivit trogen Schwarzkopf Professional. Visningar och kurser är välorganiserade och fulla av inspiration. De uppdaterar och utvecklar ständigt sina produkter och utbildar sina medarbetare. Jag känner mig säker med deras produkter och kan alltid lita på att resultaten blir de bästa.

Idag har Hairdesign by Amanda tre frisörer. Två av oss är utbildade med gesällbrev (Amanda och Hanna) och en av oss (Felizia) är elev från Praktiska gymnasiet i Västerås.


 

HÖRT FRÅN KUNDER

Oerhört duktig frisör som är mån om att göra ett bra resultat för mig som kund. Så nöjd! Att hon även är social och lättsam att prata med är ett stort plus, kommer definitivt tillbaka!

 

Bästa jag gått till. Kommer inte byta!

Trevlig och utmärkt på att förstå ens önskemål. Bästa Amanda!